Wat anderen zeggen...


"Inspirerend"

Ik ken Alexander als een multi-talent: hij is creatief, precies, gedreven en een echte ‘kennis-spons’. Alexander heeft een onverzadigbare honger naar het inspirerende gedachtegoed van grote visionairen op het gebied van management en leiderschap. En het mooie is, hij doet er (in tegenstelling tot velen) constructieve dingen mee! Ik vind het samenwerken met Alexander daarom altijd inspirerend en avontuurlijk.

Ruud Loeve, Arcadis Nederland B.V., Principal Consultant


"Oprechte betrokkenheid"

Alexander heeft vanuit zijn ervaring binnen project- en programmamanagement en vanuit zijn oprechte betrokkenheid veel waarde gehad bij het vormen van onze programma-organisatie. Ik karakteriseer Alexander als intelligent, betrokken en proactief.

Thijs Leenders, NS N.V., Projectmanager Implementatie HSL Aanbod


"Analystisch en resultaatgericht"

Alexander onderscheidt zich door zijn analytische maar tevens resultaatgerichte aanpak, waarbij hij de context en het hogere doel voor ogen houdt. Hij heeft door zijn inhoudelijke scherpte, een groot arsenaal aan modellen en werkvormen en door zijn oog voor relaties een duidelijke meerwaarde geleverd voor het complexe Programma OVCP. Partijen bij elkaar brengen en “dezelfde taal” laten spreken is daar een belangrijk onderdeel van.

André van Egteren, Utrecht, NS Reizigers B.V., Programmamanager Realisatie Stationsinrichting OVCP