Diensten


Projectbeheersing

Projectbeheersing is de rationele kant van projectmanagement. De beheersaspecten Tijd, Geld, Organisatie, Informatie en Kwaliteit moeten effectief en efficiënt worden ingericht, zodat de Projectmanager te allen tijde de juiste sturingsinformatie heeft om het project op koers te houden en hierover te rapporteren naar haar opdrachtgever.


Assetmanagement

Het planmatig beheren van de fysieke middelen, zodat ze maximaal bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Zoeken naar de beste balans tussen waarde, prestatie, risico’s en kosten. Bruggen, tunnels, sluizen of dijken, ze zijn allemaal van cruciaal belang en er is nooit voldoende budget om ze allemaal in nieuwstaat te houden. Slimme keuzes, daar draait het om.


Tenders winnen

Door grondige reviews van de PvA's en risicodossiers wordt de winkans van een tender 10x groter! Hoe beschrijf je je processen en overtuig je de opdrachtgever dat hij voor jouw bedrijf en jouw aanpak moet kiezen? Het begint bij het zorgvuldig lezen van de vraagstelling. Begrijp zijn zorgen, formuleer een aanpak en zorg dat je maximaal scoort op de EMVI-criteria.