Agere Consultancy
 • slidebg1
  Gedreven kennis overbrengen
 • slidebg1
  effectief gedrag beinvloeden
 • slidebg1
  Doelgericht Processen verbeteren

Samenleving

Agere Consultancy gelooft dat belastinggeld voor infrastructuur het best wordt besteed, als de projecten met gedegen management en inspirerend leiderschap worden gerealiseerd. Goede infrastructuur is cruciaal voor een gezonde economie en een prettige samenleving. Agere is gedreven om Nederland mooier, beter en sterker te maken. Agere werkt daarom alleen voor projecten die passen in deze visie.

 

Agere Consultancy steunt maandelijks Stichting Jarige Job. Deze stichting zorgt dat de 60.000 armste kinderen in Nederland toch hun verjaardag kunnen vieren. De ouders krijgen een pakket met slingers, traktaties, cadeaus, een taart en nog veel meer. Hierdoor worden deze kinderen niet meer ziekgemeld op hun verjaardag uit schaamte omdat er geen geld is voor traktaties. De kinderen kunnen een feestje geven en klasgenootjes uitnodigen, waardoor ze ook teruggevraagd worden op andere verjaardagspartijtjes. Het haalt de kinderen uit hun sociale isolement, geeft ze zelfvertrouwen en voorkomt pesterijen. Bovendien is het voor de ouders het mooiste wat er is, dat ze hun kind toch een verjaardag kunnen bieden. Op www.jarige-job.nl lees je er alles over.  

 

Agere Consultancy bankiert bij de Triodos Bank. Dit is een bewuste keuze, omdat deze bank al jaren het beste scoort op www.eerlijkebankwijzer.nl. Geld brengt invloed met zich mee. Agere wil niet dat haar vermogen door banken wordt gebruikt voor zaken die het welzijn van mens, dier en onze planeet bedreigen. Triodos gebruikt het geld van Agere voor de steun van initiatieven die bijdragen aan een duurzame samenleving. Groei is goed, maar groei is meer dan een getal.

 
Rijkdom is het verrijken van anderen

- Inge Nuijten -
 • “Alexander heeft vanuit zijn ervaring binnen project- en programmamanagement en vanuit zijn oprechte betrokkenheid veel waarde gehad bij het vormen van onze programma-organisatie. Ik karakteriseer Alexander als intelligent, betrokken en proactief”

  - Thijs Leenders - NS N.V. - Projectmanager Implementatie HSL Aanbod -
 • “Ik ken Alexander als een multi-talent: hij is creatief, precies, gedreven en een echte ‘kennis-spons’. Alexander heeft een onverzadigbare honger naar het inspirerende gedachtegoed van grote visionairen op het gebied van management en leiderschap. En het mooie is, hij doet er (in tegenstelling tot velen) constructieve dingen mee! Ik vind het samenwerken met Alexander daarom altijd inspirerend en avontuurlijk.”

  - Ruud Loeve - Arcadis Nederland B.V. - Principal Consultant -
 • “Alexander onderscheidt zich door zijn analytische maar tevens resultaatgerichte aanpak, waarbij hij de context en het hogere doel voor ogen houdt. Hij heeft door zijn inhoudelijke scherpte, een groot arsenaal aan modellen en werkvormen en door zijn oog voor relaties een duidelijke meerwaarde geleverd voor het complexe Programma OVCP. Partijen bij elkaar brengen en “dezelfde taal” laten spreken is daar een belangrijk onderdeel van.”

  - André van Egteren - NS Reizigers B.V. - Programmamanager Realisatie Stationsinrichting OVCP -

Contact

Fout: Controleer of u alle velden heeft ingevuld

 

 

 

 

 

 

 

Riesenberg 101

3825 DB Amersfoort

Nederland

 

+31 (0) 85 401 78 96

info@agereconsultancy.nl