Agere Consultancy
 • slidebg1
  Gedreven kennis overbrengen
 • slidebg1
  Winnende plannen schrijven
 • slidebg1
  Doelgericht Processen verbeteren

Wie zijn de mensen achter Agere

Agere werkt nauw samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde experts die samen met Agere een unieke meerwaarde voor projectorganisaties bieden. Experts die vanuit hun eigen bureau, maar onder de vlag van Agere samenwerken om projecten verder te helpen. Samen vormen zij de gezichten van de Agere Associates, zie hieronder.

Agere werkt verder nauw samen met de volgende bedrijven. 

CapNeuf 2.0

www.capneuf.nl

 

Bij CapNeuf draait alles om kennis, netwerk en innovatie op gebied van Ruimte en Infra. De ambitie van CapNeuf is om professionals en opdrachtgevers te verbinden, te faciliteren en te inspireren. De kennis van CapNeuf concentreert zich rond Project-, Proces- en Contractmanagement van complexe Ruimtelijke en Infrastructurele opgaven van overheden. CapNeuf anticipeert op naderende vraagstukken en vertaalt dit naar innovatieve oplossingen, waarmee problemen ondervangen kunnen worden, nog voor ze zich aandienen. Actuele thema’s hierin zijn Systeemgericht Contract Beheersing (SCB), (vastgelopen) gebiedsontwikkelingen, Publiek Private Samenwerkingen (PPS), inkoop en aanbestedingsadvies, innovatieve contractering (DBFMO), leegstand en (vastgelopen) bestuurlijke besluitvormingsprocessen.  

 

Hevo

www.hevo.nl

 

HEVO is vastgoedspecialist, actief op het gebied van huisvestingsadvies en projectmanagement. HEVO streeft altijd naar gebouwen die duurzaam presteren en een klantrelatie die minstens zo duurzaam is. HEVO is bereid ver te gaan voor het hoogst haalbare. HEVO biedt de zekerheid die opdrachtgevers zoeken, zodat ze samen verder kunnen gaan dan standaardoplossingen. HEVO kent de markt van de opdrachtgever en gaat voor ideeën die daarin echt onderscheidend zijn. Voor HEVO zijn thema’s als risicodragend projectmanagement, DBFMO-contracten, duurzaamheid, energiebesparing, het nieuwe werken en herbestemming zeer actueel.

 

 • “Alexander onderscheidt zich door zijn analytische maar tevens resultaatgerichte aanpak, waarbij hij de context en het hogere doel voor ogen houdt. Hij heeft door zijn inhoudelijke scherpte, een groot arsenaal aan modellen en werkvormen en door zijn oog voor relaties een duidelijke meerwaarde geleverd voor het complexe Programma OVCP. Partijen bij elkaar brengen en “dezelfde taal” laten spreken is daar een belangrijk onderdeel van.”

  - André van Egteren - NS Reizigers B.V. - Programmamanager Realisatie Stationsinrichting OVCP -
 • “Ik ken Alexander als een multi-talent: hij is creatief, precies, gedreven en een echte ‘kennis-spons’. Alexander heeft een onverzadigbare honger naar het inspirerende gedachtegoed van grote visionairen op het gebied van management en leiderschap. En het mooie is, hij doet er (in tegenstelling tot velen) constructieve dingen mee! Ik vind het samenwerken met Alexander daarom altijd inspirerend en avontuurlijk.”

  - Ruud Loeve - Arcadis Nederland B.V. - Principal Consultant -
 • “Alexander heeft vanuit zijn ervaring binnen project- en programmamanagement en vanuit zijn oprechte betrokkenheid veel waarde gehad bij het vormen van onze programma-organisatie. Ik karakteriseer Alexander als intelligent, betrokken en proactief”

  - Thijs Leenders - NS N.V. - Projectmanager Implementatie HSL Aanbod -

Contact

Fout: Controleer of u alle velden heeft ingevuld

 

 

 

 

 

 

 

Riesenberg 101

3825 DB Amersfoort

Nederland

 

+31 (0) 85 401 78 96

info@agereconsultancy.nl